Man (44) opgepakt die inbreekt in huis van zijn bange ouders

Een 44-jarige man is zaterdagnacht opgepakt vanwege een opmerkelijke inbraak. De man sloop namelijk het huis van zijn ouders in Tilburg binnen. Hij werd betrapt door een buurtbewoner, die wist dat zijn ouders erg bang voor hem zijn, waarna de politie het huis omsingelde. Omdat hij zich verstopte in de woning, werd een politiehond ingezet om hem te kunnen overmeesteren.

Verstopt in woning

,,Hij reageerde niet”, laat de politie weten. ,,In plaats daarvan verschanste hij zich in de woning.” De politie besloot met een hond naar binnen te gaan. Onder dreiging van de hond gaf hij zich uiteindelijk over.

De man had zich verwond aan het ingeslagen raam, waardoor hij eerst naar het ziekenhuis moest om zich te laten behandelen. De politie ging met hem mee, die hem daarna op het politiebureau insloot om huisvredebreuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*