De jarige Gigi met een motoragent. © Politie Nijmegen-Zuid Agenten verrassen jarige Gigi (10) ‘bij hoge uitzondering’

Een mooier cadeau had Gigi zich waarschijnlijk niet kunnen wensen. Omdat hij zaterdag zijn tiende verjaardag vierde, verrasten agenten hem met een onverwachts bezoekje. Samen met andere kinderen die op zijn feestje waren, mocht Gigi in politievoertuigen klimmen en met een agent op de politiemotor.

Gigi en zijn vrienden in de politiebus.

Gigi en zijn vrienden in de politiebus. © Politie Nijmegen-Zuid/Facebook

Op foto’s van de Nijmeegse politie op Facebook is een brede glimlach op het gezicht van Gigi te zien. Zijn moeder nodigde de politie onlangs uit om tijdens zijn verjaardag langs te komen. ,,Zulke uitnodigingen ontvangen wij vaker en doorgaans hebben wij hier echt geen tijd voor”, schrijft een agent. ,,Vandaag was dat even anders en zijn we op de uitnodiging in gegaan.”

‘Bij hoge uitzondering’ mochten Gigi en zijn vrienden een kijkje nemen in wagens van de politie en op een politiemotor zitten. Als extraatje kreeg de jarige een kalender van de bekende politiehond Bumper.

,,Bedankt voor de uitnodiging, schitterend om te zien dat Gigi sprakeloos was van ons bezoek”, besluit de agent op Facebook. Onder het bericht ontvangt de politie de nodige positieve reacties. ,,Alleen jammer dat je ze nu wel ziet en als je ze nodig hebt helaas niet! Maar nogmaals een mooie actie”, laat iemand weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*